Algemeen bouwbedrijf
CSBOUW
CHRIST SLEUTELKLARE BOUWWERKEN
WIJ BOUWEN PASSIONEEL UW DROOMHUIS

CSBOUW
PROJECTEN
Handelspand casco te huur te Dendermonde
Het handelspand van 130m bevindt zich op de gelijkvloers en wordt casco te huur gesteld. Zo kunt u alles naar uw wensen verwezenlijken. Deze werken zullen na afspraak door ons worden uitgevoerd. Nieuw buitenschrijnwerk is reeds al aanwezig, al een zorg minder! Jullie hebben ook een binnentuin (koer), parkeermogelijkheid (deze is nog aan te leggen ) en een gemeenschappelijke berging voor jullie vuil, fietsen en waar de technische ruimte zich bevindt. Dankzij de grote ruimte en de ideale ligging zijn er vele mogelijkheden om uw droomzaak hier te vestigen. De verbouwingsvergunning is reeds ingediend, dus wacht niet te lang. Hebt u interesse? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.

Appartementen te huur te Dendermonde
Drie appartementen te huur te Dendermonde die zich bevinden langs de Noordlaan. Appartement 1 (verdieping 1): opp. 90m met een groot terras van ca. 22m. Appartement 2 (verdieping 2): opp. 90m met een terras van ca. 13m Appartement 3 (dakappartement): opp. 85m met een terras van ca. 13m, hier wordt langs de voorkant nog een cabrio en gewone velux geplaatst. De oppervlakten van de appartementen zijn excl. de gemeenschappelijke gedeelten (traphal, berging, parking). De appartementen zijn steeds bereikbaar met de trap of met de lift. Bent u genteresseerd? Aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken voor verdere informatie. Wij zijn u graag van dienst.

Woningen te koop te Berlare
De plannen zijn er om 2 woningen te bouwen te Berlare langs de Melkerijstraat. De werken starten vanaf 1 verkochte woning. Woning 1: Heeft een totale woonoppervlakte van ca. 164m, excl. extra klein perceel voor het huis (ca. 8.60m), carport (ca. 26m) en tuin (ca. 52.20 m). Woning 2: heeft een totale woonoppervlakte van ca. 152m, excl. extra perceel voor het huis (ca. 8.60m ), carport (ca. 26m) en tuin (ca. 58m). Hebt u interesse of nog enkele vragen? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen of maak vrijblijvend een afspraak.

Garages te koop te Berlare
Binnenkort zijn er 4 garages te koop te Berlare, die zich bevinden langs de Melkerijstraat. Langs beide kanten van de doorrit komen de nieuwe woningen te staan (die ook te koop zijn). Bij interesse en/of meer informatie kan u ons steeds contacteren. Wij zijn u graag van dienst.


man
CS Bouw, Oude Brugstraat 8a, 9200 Schoonaarde
Tel: 052/42.62.45 - info@csbouw.be

© Alle rechten voorbehouden - Gecreëerd door my-websitebuilder.com